Jdi na obsah Jdi na menu

Koordinátor MSK pro Českou republiku

Mistr Miroslav Zezulka, VI. Dan

 

Koordinátor MSKA-CZ je nejvyšším představitelem MSK v České republice. Koordinuje a řídí činnost MSK v České republice v návaznosti na ostatní organizace MSK v Evropě.

Vystudoval obor elektrotechnika - silnoproud, poté vyšší odbornou školu podnikatelskou, obor ekonomika a management. Nakonec americkou univerzitu Newport University California - Business administration. Nyní pracuje jako softwarový specialista produktů firmy Microsoft.

Bojovým uměním a sportům se věnuje od svých 14 let. Začal s reálnou sebeobranou a rok poté přešel na trénink klasického karate. Stylu Shotokan se věnoval až do nástupu na základní vojenskou službu. Zde prošel dvouletým intenzívním výcvikem u speciálních jednotek, pod vedením zahraničních instruktorů. Po návratu z armády se rozhodl věnovat všestranné škole moderního sportovního karate (Modern Sports Karate Associates International, a.s.b.l. Luxembourg). Od roku 1992 vede českou pobočku této mezinárodní organizace (MSKA-CZ). Během svého pobytu v USA se seznámil s několika dalšími styly karate, zvláště pak s Ishin-ryu. Po návratu do ČR pokračoval v činnosti koordinátora MSKA-CZ, získal mezinárodní licenci E2 (pro udělování stupňů technicko-taktické vyspělosti) a stal se také oficiálním reprezentantem stylu Seishinkai Karate-Do v České republice.

Po ukončení sportovní kariéry se věnuje vedení MSKA-CZ, souzení na mezinárodních soutěžích a přípravě nových bojovníků, kteří přivážejí medaile a poháry z evropských i světových soutěží.

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
únor / 2024

Kontakt

Jan Radil, II. Dan

608 400 292

jan.radil@mska.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 226452
Měsíc: 4495
Den: 345